Piranha Araç Takip Cihazı Nasıl Çalışır - T&D

Akış

T&D

Telefon ve Tabletler için her marka model yazılım ROM, FlashTool ve Cracklı GSM BOX yazılımları sitede mevcuttur.

3 Kasım 2015 Salı

Piranha Araç Takip Cihazı Nasıl Çalışır

Piranha Araç Takip Sistemi ATS-811 ve ATS-911

Araç takip sistemi hakkında tüm bilgilere ulaşmak ve satın almak için burayı tıklayın.

Sim Kart İçinde Kullanıma Hazır Araç Takip Sistemi (1 ve 2 Yıllık)-81 ilde ücretsiz montaj

Araca montaj yapıldıktan sonra size kullanıcı adı, şifre ve girişi yapacağınız link mail adresinize iletilir.

Kullanıcı adı ve şifrenizle tarayıcıdan giriş yaptıktan sonra aracınızı aşağıdaki şekilde görebilirsiniz. Android ve İOS cep telefonları için uygulama üzerindende giriş yapıp cep telefonuylada aracınızı takip edebilirsiniz.

1. Kontak kapalı durumda takip ekranındaki işaret kırmızı olarak görünür, aracın durduğu yerin (konum) adresini görebilirsiniz. Aynı zamanda aracın nerede durmuş olduğunu harita üzerindende görebilirsiniz.

2. Kontak açık durumda takip ekranındaki işaret yeşik olarak görünür, harita ekranında aracınızın hangi yollardan gittiğini, kaç km hız yaptığını, nerelerde durduğunu takip edebilirsiniz.
3. Harita üzerinden aracın durduğu yeri veya kontak açık hareket halindeyken canlı olarak hangi yollardan gittiğini, kaç km hız yaptığını, nerlerde durduğunu takip edebilirsiniz.
4. Kapalı otopark veya garajlarda bağlantı kesilirse ekranındaki işaret gri olarak görünür. Aracın son sinyal aldığı yeri (konumu) takip ekranından görebilirsiniz.
5. Motor blokaj özelliği; Aracınız herhangi bir yerde ve çalımasını istemiyorsanız, araç takip cihazınıza tanımlanmış cep telefonu numranızla kontağı kapatıp açabilirsiniz. Kontağı kapattığınızda marş basmaz ve arac çalışmaz. Kontağı tekrar tanımlanmış cep telefonunuzla açabilirsiniz. Bu özellik opsiyoneldir. Yani ek ücrete tabidir.

6. Araç içi dinleme yapma; Bu özellik için aramaya açık bir sım kart kullanmanız gerekmektedir. Araç içine yerleştirilmiş bir mikrofon sayasinde araç takip cihazındaki numrasyı arıyorsunuz araç takip sistemi herhangi bir tepki vermeden otomatik cevaplıyor ve siz araç içindeki konuşmaları cep telefonunuzda dinleyebilir, cep telefonunuzdan kayıt edebilirsiniz. Bu özellik opsiyoneldir. Yani ek ücrete tabidir.

7. Acil panik bottunu; Acil panik bottununa basıldığı zaman tanımlanmış cep telefonu numaranıza alrm uyarısı ve aracın o an bulunduğu noktanın kordinatları sms olarak gelir. Bu özellik opsiyoneldir. Yani ek ücrete tabidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder